
Lengvai pagaminami keksiukai su šokoladu
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
460 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
200 gramų | cukrus |
120 gramų | sviestas (lydytas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
120 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (ekstraktas) |
200 gramų | šokoladas (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir cukrumi.
2.
Sviestą išplakame su pienu, vanile ir kiaušiniais.
3.
Skystąją masę sumaišome su biriu miltų mišiniu ir įdedame smulkinto šokolado.
4.
Maišydami nepersistengiame, kad keksiukai gražiai iškiltų.
5.
Tešlą šaukštu paskirstome į kepimo formeles ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 175 laipsnių.
6.
Kepame 20-30 minučių, priklausomai nuo keksiukų dydžio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas
-
Kaimiški džiūvėsėliai
-
Jogurtinis tortas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Sausainiai su varške
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Pyragaičiai su obuoliais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Abrikosinis pyragas
-
Skanusis keksiukas
-
Morkų pyragas
-
Obuolių tarta
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Kefyro keksiukai su moliūgais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Aguonų vyniotinis
-
Baklava
-
Paukštienos pyragas šventiniam stalui
Lengvai pagaminami keksiukai su šokoladu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
460 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas, lydytas,
120 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
120 mililitrų -
Vanilė, ekstraktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Šokoladas, smulkintas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir cukrumi.
Sviestą išplakame su pienu, vanile ir kiaušiniais.
Skystąją masę sumaišome su biriu miltų mišiniu ir įdedame smulkinto šokolado.
Maišydami nepersistengiame, kad keksiukai gražiai iškiltų.
Tešlą šaukštu paskirstome į kepimo formeles ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 175 laipsnių.
Kepame 20-30 minučių, priklausomai nuo keksiukų dydžio.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ina St
2022-08-15 11:05
Labai skanu! Tik man tešla kažko labai kieta gavosi, įkūliau dar viena kiaušinį ir porą šaukštų grietinės įdėjau, bet galbūt pati apsiskaičiavau kažką.:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...