Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Marinuota skumbrė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
100 mililitrų | acto |
1 stiklinė | vanduo |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | skumbrė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Naminė pica
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Bulvės daniškai
-
Vėrinukai
-
Helovyno voriukai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Varškės kamuolėliai
-
Kibinai
-
Keptos krevetės
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Silkė su burokėliais
-
Keptos krevetės
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Sumuštinis "Ara"
-
Kepenelių vyniotinis
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Silkė su persikais
-
Krekerių užkandėlė
Marinuota skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
100 mililitrų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Krapai,
1 sauja -
Skumbrė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gleivydas
2021-12-13 10:10
O kam kaulus išiminėti ? Marinuojantis jie suminkštėja į ir skumbreje jų visai mažai
-
Aš ir palei ši darau, man patinka ačiū..
2017-12-21 18:30
Aš ir palei ši darau,ačiū
-
Ineta
2016-12-21 19:32
Labai skanu!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...