Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
Marinuota skumbrė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
100 mililitrų | acto |
1 stiklinė | vanduo |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | skumbrė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su svogunais marinate
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Liežuvio užkandėlė su majonezu
- Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
- Omleto keksiukai
- Saldus užkandis
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Sūri širdelė
- Keptos krevetės
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Aštrus krevečių užkandis
- Keptas sūris
- Skrudintos alyvuogės
- Keptas varškės sūris
- Bulvės daniškai
- Pusryčiai puodelyje
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Krepšeliai su daržovėmis
- Tortilijų suktinukai
Marinuota skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
3 vienetai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
100 mililitrų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Krapai,
1 sauja -
Skumbrė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėjau ir supjausčiau maždaug 3-5 cm gabaliukais.
Ant žuvies sudėjau svogūnų griežinėlius ir susmulkintus krapus.
Išmaišiau actą su vandeniu, druska ir cukrumi.
Gautą acto marinatą užpyliau ant žuvies.
Sudėjau pipirus ir lauro lapelius. Sandariai uždariau ir palikau šaldytuve pasimarinuoti per naktį.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gleivydas
2021-12-13 10:10
O kam kaulus išiminėti ? Marinuojantis jie suminkštėja į ir skumbreje jų visai mažai
-
Aš ir palei ši darau, man patinka ačiū..
2017-12-21 18:30
Aš ir palei ši darau,ačiū
-
Ineta
2016-12-21 19:32
Labai skanu!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...