
Minkštas mandarinų pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
150 mililitrų | pienas | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
240 gramų | „dansukker“ cukrus | |
8 vienetai | mandarinai | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
A la Brownie
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Mėlynių pyragas
-
Tortas su varškės kremu
-
Kopūstų tortas
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Skanūs sausainėliai
-
Šokoladinis pyragas
-
Šokoladiniai pyragaičiai su riešutais
-
Florentinai
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Karštos bandelės
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Morkų pyragas
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Šokoladinis pyragaitis mikrobangėje
Minkštas mandarinų pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
„Dansukker“ cukrus,
240 gramų -
Mandarinai,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...