
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 | kiaušiniai |
1 vienetas | kiauliena ((karka)) |
2 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Jei karka per sūri nuverdame. Nukaukiname, susmulkiname. Pakepiname su smulkiai pjaustytomis paprikomis, pagardinam prieskoniais.
2.
Kiaušinius paplakame, įmaišome miltus, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Turim gauti omleto masę. Ją paskleidžiam ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepak 180°C temp., kol gražiai apskrunda.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.
3.
Kai šiek tiek pravėsta vėl išsukame, aptepame majonezu ir padažu, ant viršaus paskleidžiame paruoštą karkos įdarą. Gražiai susukame ir dar apie 10 min. pakepiname 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Folijoje kepta žuvis
-
Kiauliena grill
-
Spageti su krevetėmis
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Dešrelės su įdaru
-
Įdaryti caneloni
-
Kiaušiniai garuose
-
Vištiena garų puode
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena su bulvių koše
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištiena su ryžiais
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Keri viščiukas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Zrazai
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
5 -
Kiauliena, (karka),
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei karka per sūri nuverdame. Nukaukiname, susmulkiname. Pakepiname su smulkiai pjaustytomis paprikomis, pagardinam prieskoniais.
Kiaušinius paplakame, įmaišome miltus, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Turim gauti omleto masę. Ją paskleidžiam ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepak 180°C temp., kol gražiai apskrunda.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.Kai šiek tiek pravėsta vėl išsukame, aptepame majonezu ir padažu, ant viršaus paskleidžiame paruoštą karkos įdarą. Gražiai susukame ir dar apie 10 min. pakepiname 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...