
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 | kiaušiniai |
1 vienetas | kiauliena ((karka)) |
2 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Jei karka per sūri nuverdame. Nukaukiname, susmulkiname. Pakepiname su smulkiai pjaustytomis paprikomis, pagardinam prieskoniais.
2.
Kiaušinius paplakame, įmaišome miltus, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Turim gauti omleto masę. Ją paskleidžiam ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepak 180°C temp., kol gražiai apskrunda.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.
3.
Kai šiek tiek pravėsta vėl išsukame, aptepame majonezu ir padažu, ant viršaus paskleidžiame paruoštą karkos įdarą. Gražiai susukame ir dar apie 10 min. pakepiname 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų sklindžiai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Kukuliai
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Įdarytos cukinijos
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Makaronai su faršu
-
Jautienos steikai
-
Mėsos kepsniai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Netikras zuikis
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Sultingi šašlykai
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Žuvies blyneliai
Omleto vyniotinis su rūkyta karka
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
5 -
Kiauliena, (karka),
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jei karka per sūri nuverdame. Nukaukiname, susmulkiname. Pakepiname su smulkiai pjaustytomis paprikomis, pagardinam prieskoniais.
Kiaušinius paplakame, įmaišome miltus, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Turim gauti omleto masę. Ją paskleidžiam ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepak 180°C temp., kol gražiai apskrunda.
Išimtą susukam į ritinį kartu su kepimo popieriumi ir šiek tiek atvėsinam.Kai šiek tiek pravėsta vėl išsukame, aptepame majonezu ir padažu, ant viršaus paskleidžiame paruoštą karkos įdarą. Gražiai susukame ir dar apie 10 min. pakepiname 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...