Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Dribsnių kokteilis
-
Plakti ledai
-
Citrinos drebučiai
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Kriaušės tešloje
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Želė desertas su uogiene
-
Varškės sūris su žele
-
Varškės desertas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Šokoladinis desertas su grietinėle ir pistacijomis
-
Pikantiškas obuolių ir graikinių riešutų pyragas
-
Ledai ant pagaliuko
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...