Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Pascha
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Citrinų pudingas
-
Želė tortas
-
Vaiduokliukai
-
Pudingas
-
Citrininiai putėsiai
-
Sausainių mišinys stiklainyje
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Citrinų putėsiai
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Epoetito tortas
-
Zefyrai šokolade
-
Braškinis tiramisu
-
Vaisiniai ežiukai
-
Keksiukai su persikais
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Virtų kriaušių desertas
-
Šokoladinis desertas
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...