Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spurgos pavakariams
-
Persikų desertas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Ledai su uogomis
-
Citrinų šerbetas
-
Keptas bananas
-
Jogurto desertas
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Spurgos iš varškės
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Vyšnių želė
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Vaflių tortas
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Aistės jogurto pyragas
-
Naminiai "Bounti"
-
Želė tortas
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...