Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 90 gramų | želės cukrus „multi“ |
| 300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
-
Tinginėlis
-
Kriaušės tešloje
-
Tortas "Grietinė"
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Naminė karamelė
-
Želė su vaisiais
-
Ledai su braškėmis
-
Vanilės ir apelsinų skonio kanelės
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Konjako desertas
-
Gaivumas
-
Obuolių vyniotinis
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Vasariški pusryčiai
-
Migdolų nuga
-
Gaivus desertas
-
Vaisinė želė
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
