Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kava su ledais
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Vasariškas desertas
-
Vasariškas desertas
-
Abrikosų ledukai
-
Gaivus desertas
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Želiniai kiaušinukai
-
Desertas "Snieguolė"
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Guminukai
-
Plakti ledai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Citrinos drebučiai
-
Melionų desertas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Šviežūs uogų ledai
-
Abrikosų šerbetas
-
Karštas šokoladas
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...