Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Bananinis kalnas
- Varškės kremas su apelsinais
- Vaisiniai saldainiai
- Citrininis tiramisu
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Arvydo varškės desertas
- Šokoladiniai fondantai
- Žėlė apelsino žievėje
- Saldainiukai iš duonos ir datulių
- Sausainių mišinys stiklainyje
- Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
- Braškių ir bananų kokteilis
- Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Naminiai "Bounti"
- Ledai su migdolais
- Skrudinti migdolai
- Tinginėlis
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...