Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Imbieriniai biscotti
-
Mango ledai
-
Rafaelo
-
Kokteilis su datulėmis
-
Varškės tortas
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Ledų desertas
-
Vaisinė želė
-
Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu
-
Bananų sufle
-
Persikinė želė
-
Migdoliniai triufeliai
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Lilės tortas
-
Tortas "Greitukas"
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...