Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.

Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Krevetės šoninės patale
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Krekerių užkandėlė
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Burgundiškos pupelės
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Galva
-
Tobulas mėsainis
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Lašišos bokšteliai
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...