Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Ispanijos omletas
- Duona įdaryti pomidorai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Lašišos vėrinukai
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Pikantiškas sūris
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Keptos krevetės
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Džiovinti kopūstai
- Grybų užtepelė
- Sūrio rutuliukai
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Aluje virti vėžiai
- Maltinukai drebučiuose
- Sojos paštetas
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Naminė pica
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...