Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.

Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Vasariškas omletas
-
Originalūs sumuštiniai
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Įdaryti burokėliai
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Įdaryti pomidorai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Cukinija su feta sūriu
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Omletas su krevetėmis
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...