Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Parmezano morengai
INGREDIENTAI:
100 gramų | parmezano sūris |
šiek tiek | druska |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 litro | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Nesaldūs keksiukai
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė „Fantazija“
- Traškus užkandis prie alaus
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Pikantiški migdolai
- Kiaušininė užkandėlė
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Krevetės šoninės patale
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Vegetariški čeburėkai
- Krepšeliai su grybais
- Padažas su avokadais
- Brusketa
- Sumuštinis ant salotos lapo
Parmezano morengai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Parmezano sūris,
100 gramų - Druska
-
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai -
Aliejus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinio baltymus su druska iki putų.
Parmezano sūrį sutarkuokite labai smulkia tarka.
Sumaišykite sūrį su baltymais.
Imkite šios tešlos po šaukštelį ir šlapiomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Dėkite tešlos rutuliukus į įkaitintą aliejų.
Virkite apie 2-3 minutes, kol gražiai pagelsta.
Kai išgriebsite rutuliukus, sudėkite juos ant rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...