2 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sūris (gorgonzolos) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 stiklinės | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | kriaušės |
125 gramai | mocarela sūris |
50 gramų | parmezano sūris |
0.5 vieneto | citrinos |
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtos veršelio kojos
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Įdaryti kalmarai
- Bulvių plokštainis su grybais
- Mėsos apkepas
- Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Bulvių ir varškės apkepas
- Žuvies kukuliukai
- Kukuliukai švediškai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Kaspinėliai su špinatais
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Marinuoti vištos sparneliai
- Kapota keri mėsa
- Vištienos kulšelės tešloje
- Kepta lašiša su gervuogių padažu
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Vištienos troškinys su pupelėmis
Pica su kriaušėmis
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Sūris, gorgonzolos,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
125 gramai -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišome su druska, kiaušinius sumaišome su šiltu pienu ir aliejumi bei supilame į miltų mišinį.
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
kepeja
2012-12-02 13:21
visiska nesamone su tuo pagrindu ...
-
Li
2011-10-09 14:33
Nezinau kaip is dviejų stiklinių miltų ir dviejų pieno suninkinti tešlą ir suformuoti rutulį ??!!