
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 gramų | sūris (gorgonzolos) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 stiklinės | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | kriaušės |
125 gramai | mocarela sūris |
50 gramų | parmezano sūris |
0.5 vieneto | citrinos |
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški vištiena
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Kepsnys Du milžinai
-
Vikšrų vakarienė
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Įdaryti makaronai
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Makaronai su sardelėmis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Namie kepta pica
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Įdaryti pomidorai
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
Pica su kriaušėmis

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Sūris, gorgonzolos,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kriaušės,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
125 gramai -
Parmezano sūris,
50 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus sumaišome su druska, kiaušinius sumaišome su šiltu pienu ir aliejumi bei supilame į miltų mišinį.
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
kepeja
2012-12-02 13:21
visiska nesamone su tuo pagrindu ...
-
Li
2011-10-09 14:33
Nezinau kaip is dviejų stiklinių miltų ir dviejų pieno suninkinti tešlą ir suformuoti rutulį ??!!