1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)

Pievagrybių ir brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | brokoliai |
300 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
30 gramų | sviestas |
200 gramų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juka
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Vištienos sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Bulgariška sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Grybų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Salierų sriuba
-
Ukrainietiška selianka
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Sriuba su skumbre
Pievagrybių ir brokolių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Pienas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...