1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)

Pievagrybių ir brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | brokoliai |
300 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
30 gramų | sviestas |
200 gramų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Sriuba "Sveikata"
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Jautienos sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Kopūstų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sriuba
Pievagrybių ir brokolių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Pienas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...