1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)

Pievagrybių ir brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | brokoliai |
300 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
30 gramų | sviestas |
200 gramų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sultinys
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Soti sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Salierų sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Špinatų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Grybų sriuba
Pievagrybių ir brokolių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
300 gramų -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Pienas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išverdame brokolius pasūdytame vandenyje.
2. Pievagrybius supjaustome ketvirčiais ir verdame tame pačiame vandenyje 5-7 minutes.
3. Išvirusius grybus ir brokolius kartu su likusiu skysčiu sutriname. Į šią masę sudedame česnaką (skonį pagerintų, jei česnaką prieš dedant kelias minutes pakepintumėte ant keptuvės), supilame pakaitintą pieną, išlydytą sviestą ir dar kartą pertriname.
4. Galite papuošti sriubą. Aš puošiau su grietine. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...