Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Pikantiški migdolai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | paprika (malta) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškės šokolade
-
Čeburėkai
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Virtinukai su grybais
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Ispaniški sandvičiai
-
Varškės sūris su kmynais
-
Olivijos omletas
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Pusryčių užkandėlė
-
Vėrinukai
-
Sūrio kroketai
-
Įdaryti burokėliai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Persikai įdarytį triušiena
Pikantiški migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai,
350 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Paprika, malta
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...