Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Pikantiški migdolai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 350 gramų | migdolai |
| 1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | paprika (malta) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių vėrinukai
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Karaimų kibinai
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Tradicinė silkė
-
Įdarytos dešrelės
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Užkanda "Braškės"
-
Sūrio sausainiai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
Pikantiški migdolai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai,
350 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Paprika, malta
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame šaltai. Prieš tiekiant suberiame į lėkštelę, dar kartą apibarstome paprika.
Pastabos:
Paruošimo laikas tik 10min. Taip paruoštus riešutus šaltai galima laikyti net keturias dienas. Jei mėgstate aštriau, naudokite maltą aštrąją papriką, jei ne - saldžiąją.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
