
Žirnių užkandėlė prie alaus
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | žirniai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | poras (smulkintas) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
2 vienetai | duona (riekutėmis) |
šiek tiek | sūris (rūkytas) |
2 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
1 sauja | alyvuogių (juodosios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi suberiame žirnius. Pamaišydami kepiname ant didelės ugnies, kol pagels. Į keptuvę sukratome smulkintą porą, kaitinkite, kol jis švelniai parus (apie5-7 min.). Paskutinę minutę suberkite smulkiai kapotą česnaką ir citrinos žievelę. Keptuvę nukeliame nuo ugnies. Kol žirniai atvės, pakepiname kubeliais pjaustytą duoną bei griežinėliais pjaustytas dešreles. Prieš patiekiant, sumaišome: žirnius su duona, rūkyto sūrio kubeliais, dešrelėmis ir juodomis alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai traškučiai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Virti vėžiai
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Vytinta išpjova
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Pingviniukai
-
Pievagrybių garnyras
-
Džiovinti kopūstai
-
Įdaryti agurkai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Lašišos sumuštinukai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Alinos čeburekai
-
Šaltiena "Gerulis"
Žirnių užkandėlė prie alaus
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, virti,
2 stiklinės -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Poras, smulkintas,
1 vienetas -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Duona, riekutėmis,
2 vienetai - Sūris, rūkytas
-
Dešrelės, rūkytos,
2 vienetai -
Alyvuogės, juodosios,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi suberiame žirnius. Pamaišydami kepiname ant didelės ugnies, kol pagels. Į keptuvę sukratome smulkintą porą, kaitinkite, kol jis švelniai parus (apie5-7 min.). Paskutinę minutę suberkite smulkiai kapotą česnaką ir citrinos žievelę. Keptuvę nukeliame nuo ugnies. Kol žirniai atvės, pakepiname kubeliais pjaustytą duoną bei griežinėliais pjaustytas dešreles. Prieš patiekiant, sumaišome: žirnius su duona, rūkyto sūrio kubeliais, dešrelėmis ir juodomis alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
amandulè
2011-02-10 23:35
:-) IDOMUS RECEPTAS,KAZI KAIP TEN SU DUONA,GAL PER DAUG VISKO,BET NERAGAVUS NEGALIU SAKYT...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...