Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.

Purūs SPELTOS blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | miltai (SPELTA) |
200 mililitrų | pasukos |
50 mililitrų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Grikių blynai
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Grikių blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Grikių blyneliai
-
Spelta blyneliai
-
Kopūstų blynai
-
Slyvų blyneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Žuvies spurgytės
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Blynai su grybais
-
Žirnių blynai
Purūs SPELTOS blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, SPELTA,
100 gramų -
Pasukos,
200 mililitrų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Reklama:
Komentarai (3)
-
JOANA
2017-01-08 12:43
SKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...