Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.
Purūs SPELTOS blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 100 gramų | miltai (SPELTA) |
| 200 mililitrų | pasukos |
| 50 mililitrų | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Morkų blyneliai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Kepenų blyneliai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai
-
Virtinukai su sūriu
-
Blynai su kukurūzais
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Morkų blyneliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Blynai su grybais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Makaroninis su krabais
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Blynų tortukas
-
Baklažanų blynai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
Purūs SPELTOS blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, SPELTA,
100 gramų -
Pasukos,
200 mililitrų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Reklama:
Komentarai (3)
-
JOANA
2017-01-08 12:43
SKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
