
Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | kefyras |
100 gramų | burokėliai (virti) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Vištiena su sultiniu
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Špinatų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Žuvienė iš konservų
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Soti žuvienė
-
Sriuba su skumbre
-
Rūgštynių sriuba
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...