
Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | kefyras |
100 gramų | burokėliai (virti) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanioji lašišos sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Sriuba "Charčio"
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Soti sriuba
-
Agurkų šaltsriubė
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Pieniška sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Saldi makaronų sriuba
-
Krevečių sriuba
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...