Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
| 500 mililitrų | kefyras |
| 100 gramų | burokėliai (virti) |
| 100 gramų | svogūnai (laiškai) |
| 50 gramų | krapai |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 2 vienetai | agurkų |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriška šalta sriuba
-
Vasaros sriuba
-
Svogūnienė su aviena
-
Bulbienė
-
Šamų sriuba
-
Daržovių pieniška sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Grybų sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Šalta geltonų pomidorų sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Pupelių sriuba
-
Šalta rūgštynių sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
