
Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | kefyras |
100 gramų | burokėliai (virti) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Brokolių trinta sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Trinta runkelių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Saldi sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Agurkų sriuba
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Čili sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Sriuba "Charčio"
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...