Raudoni šaltibarščiai
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | kefyras |
100 gramų | burokėliai (virti) |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
- Šaltibarščiai
- Moliūgų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Lietuviška kopūstienė
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Žirnių sriuba su vištiena
- Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
- Paprasta pievagrybių sriuba
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Kreminė vištienos sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Džiovintų grybų sriuba
- Linos sriuba
- Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Grybų sriuba su duona
Raudoni šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...