Pupeles ir žirnius užmerkiame 5 valandoms ir apverdame. Iš kiaulienos šonkaulių išverdame sultinį. Užpilame kiaulienos šonkaulius 1 litru vandens ir verdame apie 30-35 minutes.
Raugintus kopūstus užpilame sultiniu, įdedame pomidorų padažo, taukų, burokine tarka sutarkuotą morką, pupeles, žirnius. Verdame apie 1 val. pamaišant. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberiame visus nurodytus prieskonius. Patiekiame sriubą su grietine.
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (galima ir sviestą naudoti) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
400 gramų | rauginti kopūstai |
500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
0.5 stiklinės | pupelės |
0.25 stiklinės | žirniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta daržovių sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Raugintų burokėlių barščiai
- Pieniška sriuba su cukinija
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Avienos sriuba su ropėmis
- Pikantiška daržovių sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Pieniška žuvienė
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Lietuviška kopūstienė
Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių), galima ir sviestą naudoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Rauginti kopūstai,
400 gramų -
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Žirniai,
1/4 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles ir žirnius užmerkiame 5 valandoms ir apverdame. Iš kiaulienos šonkaulių išverdame sultinį. Užpilame kiaulienos šonkaulius 1 litru vandens ir verdame apie 30-35 minutes.
Raugintus kopūstus užpilame sultiniu, įdedame pomidorų padažo, taukų, burokine tarka sutarkuotą morką, pupeles, žirnius. Verdame apie 1 val. pamaišant. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberiame visus nurodytus prieskonius. Patiekiame sriubą su grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Andrius
2013-10-25 17:37
Kaip tik virimo procese, tik niekur neradau ka daryt su miltais ir svogunu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...