Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.

Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sojos padažas |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
1 vienetas | sultinys |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Svogūnienė su aviena
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Grybų sriuba
-
Bulbienė
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Vištienos sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Lapienė su mėsa
-
Jogurto sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...