Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.

Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sojos padažas |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
1 vienetas | sultinys |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Linos sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Svogūnienė su aviena
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Trinta brokolių sriuba
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Ukrainietiški barščiai
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Bulgariška sriuba
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...