Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.

Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sojos padažas |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
1 vienetas | sultinys |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Sūrio sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Brokolių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Žuvienė kitaip
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Jogurto sriuba
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...