Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sojos padažas |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
1 vienetas | sultinys |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suomiška žuvienė
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Agurkinė sriuba
- Sūrio sriuba
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Žuvienė kitaip
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Gardi dešros sriuba
- Kopūstų sriuba
- Sriuba "Čili"
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...