Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | sojos padažas |
| 500 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
| 1 vienetas | sultinys |
| 1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Bananų sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
