Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Balandėliai pagal Viką
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kiaulienos šašlykai
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Netikras zuikis tešloje
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Įdaryti burokėliai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Sprandinės kepsnys grilyje
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
