
Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Sultingi šašlykai
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kiaulienos kotletai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Aštrus guliašas
-
Guliašas su kiauliena
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Virtiniai su mėsa
-
Kotletai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Vasaros šašlykiukas
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...