
Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Netikras zuikis tešloje
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Kepta aviena
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Įdaryta cukinija
-
Vyne troškintas triušis
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kepta marinuota veršiena
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Aurimo šašlykas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Žuvinto kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kukuliai
-
Troškinta veršiena
-
Šernienos kepsnys
-
Paprasti balandėliai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...