
Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai
-
Jautienos kukuliai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Ėrienos šašlykas
-
Kukuliai su padažu
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Veršienos šniceliai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Įdaryti makaronai
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Neįprasti šašlykai
-
Kebabas ant iešmo
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Jautiena kiniškai
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...