
Saldi vyšnių košė
INGREDIENTAI:
1 litras | pasukos |
170 gramų | manų kruopos |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
500 gramų | vyšnios (be kaulų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Obuolių košė
-
Karamelinė košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Kepti obuoliai
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Kukurūzų košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Ropių piure
-
Bulvių košė su spirgais
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Virti žirniai
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Žirnienė su grybais
-
Grikių gėlės
-
Kukurūzų kruopų košė
Saldi vyšnių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pasukos,
1 litras -
Manų kruopos,
170 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Vyšnios, be kaulų,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų - Cukrus
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...