Saldi vyšnių košė
INGREDIENTAI:
| 1 litras | pasukos |
| 170 gramų | manų kruopos |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 500 gramų | vyšnios (be kaulų) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 20 gramų | vanilinis cukrus |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Kvietinė košė
-
Karamelinė košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Desertinė grikių košė
-
Smaližių avižinė košė
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Bulvių košė su varške
-
Ropių piure
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Melionų- manų košė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Skani avižinė košė
-
Vaisinė avižinė košė
Saldi vyšnių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Pasukos,
1 litras -
Manų kruopos,
170 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Vyšnios, be kaulų,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų - Cukrus
- Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
