Šalta agurkų sriuba
INGREDIENTAI:
0.5 litro | jogurtas |
250 gramų | pienas |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | agurkų |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 sauja | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jogurtas suplakamas su pienu arba grietine, įberiama druskos, pipirų ir, jei norima, grūstų česnakų. Nuolat maišant supilamas aliejus, suberiami smulkiai supjaustyti agurkai ir krapai. Sriuba pastatoma šaltai. Prieš duodant valgyti, į ją suberiami susmulkinti riešutai. Galima patiekti ir su ledo gabaliukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų sriuba su kariu
- Trinta pievagrybių sriuba
- Šaltibarščiai
- Duoninė sriuba su slyvomis
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Baravykų sriuba su cukinija
- Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
- Aštri meksikietiška sriuba
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Kinietiška grybų sriuba
- Vasariška sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Raugintų kopūstų sriubytė
- Daržovių sriuba
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Trinta bulvienė
- Grybų sriuba su slyvomis
- Pomidorų sriuba su cukinija
Šalta agurkų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jogurtas,
0.5 litro -
Pienas,
250 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Agurkai,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Lazdyno riešutai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jogurtas suplakamas su pienu arba grietine, įberiama druskos, pipirų ir, jei norima, grūstų česnakų. Nuolat maišant supilamas aliejus, suberiami smulkiai supjaustyti agurkai ir krapai. Sriuba pastatoma šaltai. Prieš duodant valgyti, į ją suberiami susmulkinti riešutai. Galima patiekti ir su ledo gabaliukais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kristina
2013-12-31 11:16
bulgarainaudoja graikiskus riesutus, nes ten ju apstu. Su lazdyno riesutais - palietuvinas variantas. Aliejaus as nededu, nes riebalu gauname is riesutu. Ir pipiru nededu.
-
milda
2011-08-30 13:47
tikrasis šios sriubos pavadinimas "Tarator", tik kiek teko jos ragauti Bulgarijoj, niekur neragavau su riešutais (gal todėl, kad riešutai Bulgarijoj beveik dvigubai brangesni nei Lietuvoje...)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...