
Šalta agurkų sriuba
INGREDIENTAI:
0.5 litro | jogurtas |
250 gramų | pienas |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | agurkų |
2 valgomieji šaukštai | krapai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 sauja | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jogurtas suplakamas su pienu arba grietine, įberiama druskos, pipirų ir, jei norima, grūstų česnakų. Nuolat maišant supilamas aliejus, suberiami smulkiai supjaustyti agurkai ir krapai. Sriuba pastatoma šaltai. Prieš duodant valgyti, į ją suberiami susmulkinti riešutai. Galima patiekti ir su ledo gabaliukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Šalta bulvių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Pievagrybių sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Lapienė
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Žirnių sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
Šalta agurkų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jogurtas,
0.5 litro -
Pienas,
250 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Agurkai,
1 vienetas -
Krapai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Lazdyno riešutai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jogurtas suplakamas su pienu arba grietine, įberiama druskos, pipirų ir, jei norima, grūstų česnakų. Nuolat maišant supilamas aliejus, suberiami smulkiai supjaustyti agurkai ir krapai. Sriuba pastatoma šaltai. Prieš duodant valgyti, į ją suberiami susmulkinti riešutai. Galima patiekti ir su ledo gabaliukais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
kristina
2013-12-31 11:16
bulgarainaudoja graikiskus riesutus, nes ten ju apstu. Su lazdyno riesutais - palietuvinas variantas. Aliejaus as nededu, nes riebalu gauname is riesutu. Ir pipiru nededu.
-
milda
2011-08-30 13:47
tikrasis šios sriubos pavadinimas "Tarator", tik kiek teko jos ragauti Bulgarijoj, niekur neragavau su riešutais (gal todėl, kad riešutai Bulgarijoj beveik dvigubai brangesni nei Lietuvoje...)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...