
Šalti šparagai su padažu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparagai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | acto |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos bandelės
-
Omletas
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Silkė su daržovėmis
-
Ežiukai
-
Baltoji trobelė
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Grybų užkandis
-
Silkė su burokėliais
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Sūrio rutuliukai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Sultingas Kebabas
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Įdaryti agurkai
-
Sūrio piršteliai
-
Kepta duona
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Lavašo sumuštiniai
Šalti šparagai su padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...