Šalti šparagai su padažu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | šparagai |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Šaltiena
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Suvyniotos dešrelės
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kibinai
-
Bananų pica
-
Omletas
-
Pyragėliai su kmynais
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Virti vėžiai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Žiemos skanumynas
-
Virtas vyniotinis
-
Buritos (burritos)
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Paprikų suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
Šalti šparagai su padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
