
Šalti šparagai su padažu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparagai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | acto |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrudintos alyvuogės
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Įdaryti pomidorai
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Naminė pica su faršu
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Rūkytas lynas
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Įdaryti burokėliai
-
Valentino sumuštinukai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Vėrinukai su lašiša
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti svogūnai itališkai
Šalti šparagai su padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...