
Silkė su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
10 valgomųjų šaukštų | ryžiai (virti) |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | majonezas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos (be kaulų) silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: ryžių košės, supjaustytų svogūnų, majonezo, silkės, krapų, petražolių sukapotų lapelių, vėl ryžių, svogūnų, majonezo, silkės ir t. t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Puošiama petražolių, krapų lapeliais. Taip paruošta silkė 24 vai. laikoma šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Krekerių užkandėlė
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Įdaryti obuoliai
-
Burgundiškos pupelės
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Silkė su svogunais marinate
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Įdaryti agurkai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Pusryčiai puodelyje
-
Kumpio suktinukai
Silkė su ryžiais
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
10 valgomųjų šaukštų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
200 gramų - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos (be kaulų) silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: ryžių košės, supjaustytų svogūnų, majonezo, silkės, krapų, petražolių sukapotų lapelių, vėl ryžių, svogūnų, majonezo, silkės ir t. t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Puošiama petražolių, krapų lapeliais. Taip paruošta silkė 24 vai. laikoma šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (13)
-
rasa
2010-02-25 16:59
dadejus morku ir kiausiniu dar skaniau niam niam
-
saulute
2009-04-21 01:44
ištikrųjų labai skanu :mmm: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...