![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulės smegenys |
250 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | citrinos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Marinuota silkė su paprika
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Duona su sūriu
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Sūrio lazdelės
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Silkės užtepėlė
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Įdaryti pomidorai
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Sumuštiniai su sūriu
Smegenų paštetas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Sviestas
- Citrinos
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...