Smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulės smegenys |
250 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | citrinos |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminis lavašas
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Dešrelės spiralėje
- Pomidorų užkandėlė
- Užkanda "Lelijos"
- Sultingas Kebabas
- Tortilijos su kumpeliu
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Šulinėliai su žandenomis
- Krevečių sumuštiniai
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Lietuviški "sushiai"
- Suši su krabų lazdelėmis
- Migdoliniai kotletėliai
- Vištienos file užkandis
- Pica su pomidorais ir dešra
- Ančiukų širdelių užkandelė
Smegenų paštetas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Sviestas
- Citrinos
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...