Smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiaulės smegenys |
| 250 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | sviestas |
| šiek tiek | citrinos |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Krevečių sumuštiniai
-
Sūrių užkandelė
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Vytintos dešros
-
Virtas vyniotinis
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Vištos spurgos
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Vištiena drebučiuose
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kiaušinienė
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Įdaryti agurkėliai
-
Sūrio rutuliukai
-
Omletas su krabų lazdelėmis
Smegenų paštetas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Sviestas
- Citrinos
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys 2 val. mirkomos šaltame parūgštintame vandenyje ir, nuėmus plėvę, ištrinamos pro sietelį. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste. Lašiniukai supjaustomi mažais kubiukais. Svogūnai ir lašiniukai sudedami į ištrintas smegenis, pagardinama prieskoniais ir gerai išsukama. Masė sudedama į paruoštą formą ir iškepama orkaitėje. Atvėsęs formoje paštetas iškrečiamas į lėkštę ir puošiamas citrinos griežinėliais bei žalumynais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
