Bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Rūgštynes ir špinatus susmulkiname. Į verdantį sultinį sudedame bulves. Paverdame apie 5 min., tada sudedame smulkintas rūgštynes ir špinatus. Sriubą pagardiname druska, verdame apie 15 min. Į sriubą sudedame virtus kiaušinius.
Patiekiame su grietine.

Špinatų ir rūgštynių sriuba
INGREDIENTAI:
1 sauja | rūgštynės |
1 sauja | špinatai |
2 litrai | sultinys (kiaulienos) |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Varnalėšos sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Porų trinta sriuba
-
Kefyras su česnaku
-
Kamų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Daržovių pieniška sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Sriuba "Korėja"
Špinatų ir rūgštynių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Rūgštynės,
1 sauja -
Špinatai,
1 sauja -
Sultinys, kiaulienos,
2 litrai -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
4 vienetai - Grietinė
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Rūgštynes ir špinatus susmulkiname. Į verdantį sultinį sudedame bulves. Paverdame apie 5 min., tada sudedame smulkintas rūgštynes ir špinatus. Sriubą pagardiname druska, verdame apie 15 min. Į sriubą sudedame virtus kiaušinius.
Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...