Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Sūdytos silkės aliejuje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | silkė (sūdyta) |
200 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kibinai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Omleto keksiukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Tuno pica
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Omletas su špinatais
-
Silkės užkandėlė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Seniai besmegeniai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
Sūdytos silkės aliejuje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Silkė, sūdyta,
500 gramų -
Aliejus,
200 mililitrų - Čiobreliai
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...