Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Sūdytos silkės aliejuje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | silkė (sūdyta) |
200 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traškus užkandis prie alaus
- Kaliaropių kepsniukai
- Uždara pica
- Faršo vyniotinis
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Omletas mažiesiems
- Paprikų laiveliai
- Mylimųjų pica
- Aluje virti vėžiai
- Obuoliai skarelėse
- Bulviniai traškučiai
- Omletas
- Sūrio suktinukai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Užtepėlė su krabais
- Valentino sumuštinukai
Sūdytos silkės aliejuje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Silkė, sūdyta,
500 gramų -
Aliejus,
200 mililitrų - Čiobreliai
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...