
Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | kalmarai (žiedai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Tortilijų suktinukai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Fondiu iš moliūgo
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Pikantiški krepšeliai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Omletas su kumpiu
-
Duona su įdaru
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Traškus migdolų užkandis
-
Sumuštinis "Ara"
-
Sūrio kroketai
-
Vištienos tortas
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...