Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 400 gramų | kalmarai (žiedai) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų užkandis
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Vištos spurgos
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Skrudintos alyvuogės
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kepta duona
-
Pomidorų mėsainis
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkė pataluose
-
Cukinijų gardėsis
-
Ūmėdės padaže
-
Vėrinukai
-
Vasaros ežiukas
-
Pikantiškos sraigės
-
Užkandukai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
