
Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | kalmarai (žiedai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Brokoliai tešloje
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Fondiu iš moliūgo
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Silkė su daržovėmis
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Lašišos sumuštinukai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Daržovių puokštė
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Keptas lietuviškas sūris
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...