Kiaulienos faršą išminkyti su kiaušiniu, susmulkintais svogūnais, sutarkuota bulve, druska ir pipirais.
Tiek feta, tiek Filadelfijos sūrį supjausyti nedideliais kubeliais.
Formuoti iš faršo kamuoliukus su įdaru. Į kamuoliukų vidų įdedame 1 gabalėlį feta sūrio ir 1 gabalėlį Filadelfijos sūrio.
Suformuojame kamuoliukų tiek, kiek turime mėsos ir sūrio.
Kamuoliukus troškinti padaže.
Padažas: sutrinti pomidorai be odelių, cukinija, česnakas ir paprika. Visas daržoves sutrinti ir pakaitinti keptuvėje.
Įpilti šiek tiek aliejaus ir vandens (2 šauktai aliejaus ir 250 ml vandens).
Padaže kamuoliukus virti apie 25 minutes.

Sūrio kamuoliukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | cukinija |
2 vienetai | paprika |
100 gramų | želės cukrus „multi“ |
100 gramų | sūris (Filadelfija) |
7 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
500 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Triušienos vyniotinis
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Ekspress šašlykai
-
Kiaulienos kotletai
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kiaulienos guliašas
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos kepsnys
-
Apkepas „La Graikija“
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Jautienos maltinukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Rostbifas
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Mėsos apkepas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Sūrio kamuoliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
400 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Želės cukrus „Multi“,
100 gramų -
Sūris, Filadelfija,
100 gramų -
Pomidorai,
7 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos faršą išminkyti su kiaušiniu, susmulkintais svogūnais, sutarkuota bulve, druska ir pipirais.
Tiek feta, tiek Filadelfijos sūrį supjausyti nedideliais kubeliais.
Formuoti iš faršo kamuoliukus su įdaru. Į kamuoliukų vidų įdedame 1 gabalėlį feta sūrio ir 1 gabalėlį Filadelfijos sūrio.
Suformuojame kamuoliukų tiek, kiek turime mėsos ir sūrio.
Kamuoliukus troškinti padaže.
Padažas: sutrinti pomidorai be odelių, cukinija, česnakas ir paprika. Visas daržoves sutrinti ir pakaitinti keptuvėje.
Įpilti šiek tiek aliejaus ir vandens (2 šauktai aliejaus ir 250 ml vandens).
Padaže kamuoliukus virti apie 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...