Išvalyta žuvis supjaustoma, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais ir sudedama viena eile į puodą. Ant jos sudedamos supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karšto vandens ir šutinama. Vėliau supilama grietinėlė ir sudedamas sviestas.
Žuvis tiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame šuto.
Šutintas lynas
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Girti čeburėkai
- Suši su lašiša
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Skrudintos alyvuogės
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Grybų užkandis
- Virtų kiaušinių pusryčiai
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Traškūs svogūnų žiedai
- Kiškienos paštetas
- Įdaryti pomidorai
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Kepti moliūgai
- Salotos „Antikvaras“
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Krevetės šoninės patale
- Lenkiškai virti vėžiai
- Varškės ir duonos blynai
- Pica
Šutintas lynas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais ir sudedama viena eile į puodą. Ant jos sudedamos supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karšto vandens ir šutinama. Vėliau supilama grietinėlė ir sudedamas sviestas.
Žuvis tiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame šuto.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...