
Tešlai: | ||
3 vienetai | kiaušiniai | |
125 gramai | cukrus | |
120 gramų | miltai | |
1 vienetas | citrinos žievelė | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
Kremui: | ||
350 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
250 gramų | mascarpone sūris | |
6 valgomieji šaukštai | uogienė | |
3 valgomieji šaukštai | „dansukker“ cukraus milteliai | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | „dansukker“ cukraus milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Naminiai ledai
-
Moliūginiai saldainiai
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Spurgos su vyšniomis
-
Pyragėliai su kremu
-
Viskio karamelė
-
3D gėlės želėje
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Nuga
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Sūrio pyragėliai
-
Braškių ledai
-
Keksiukai su persikais
-
Imbieriniai sausainukai
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Bananų sufle
-
Šokoladiniai ledai
Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
125 gramai -
Miltai,
120 gramų -
Citrinos žievelė,
1 vienetas -
Cinamonas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinėlė, 35%,
350 mililitrų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Uogienė,
6 valgomieji šaukštai -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- „Dansukker“ cukraus milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Kiaušinius, granuliuotą cukrų ir vanilinį cukrų su natūralia vanile išplakite iki purios masės.
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir atsargiai suberkite į kiaušinių masę. Išmaišykite ir tolygiai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus.
Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 5 min. Iškeptą pyragą apibarstykite cukrumi, išverskite ant kepimo popieriaus ir atsargiai ištraukite popierių.
Maskarponės kremui pagaminti lengvai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su maskarponės sūriu. Per sietelį suberkite cukraus miltelius ir atsargiai sudėkite uogienę.
Tepkite kremą ant pyrago pagrindo ir suvyniokite. Laikykite vėsioje vietoje.
Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais ir pridėkite norimų uogų.