![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vengriškai kepta mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aitriosios paprikos |
150 gramų | grybai (virti) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiauliena (griežinėliai po 180g) |
80 gramų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
200 mililitrų | raudonas vynas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai su moliūgais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Lazanija su jautiena
-
Įdaryta lazanija
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Paprikos su įdaru
-
Sojos troškinys
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kebabas ant iešmo
-
Falafeliai
-
Kepti karosai
-
Lietiniai su vištiena
-
Mėsos ir grikių kotletai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
Vengriškai kepta mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aitrioji paprika
-
Grybai, virti,
150 gramų - Kvietiniai miltai
-
Kiauliena, griežinėliai po 180g,
4 vienetai -
Aliejus,
80 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
200 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa truputį pamušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, pavoliojama miltuose ir tučtuojau apkepinama smarkiai įkaitintame aliejuje. Po to ji iš keptuvės išimama, o likusiame aliejuje pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai. Keptuvę nukėlus nuo ugnies, suberiami čili pipirai, sudedamas pomidorų padažas arba skiltelėmis supjaustyti švieži pomidorai, įpilama vyno, ir svogūnai dar patroškinami. Mėsa sudedama į puodą ir apipilama padažu ar karštu vandeniu tiek, kad būtų apsemta. Mėsai suminkštėjus, į puodą suberiami supjaustyti, pakepinti grybai. Patiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
svetlana
2010-03-12 14:07
man labai patinka vengpriska virtuve ir viska ka randu cia man kelia pasitenkinima-gyventi galima
:-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...