
Virta antiena
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užtepėlė su krabais
-
Boružėlės
-
Silkė su paprikomis
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Vasariškas omletas
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Marinuota skumbrė
-
"Firminė" bulvytė
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Paprikų laiveliai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Skrudintos alyvuogės
-
Ispanijos omletas
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Sūrių užkandelė
-
Silkė burokėlių patale
-
Tradicinė silkė
Virta antiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Antis,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...