
Virta antiena
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota silkės filė
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Naminis varškės sūris
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Karališkos krevetės
-
Sūrio sausainiai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Baltoji trobelė
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Daržovių užkandėlė
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Virta antiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Antis,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...