Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
| 2.5 litro | vanduo |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Kepti kiaušiniai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Pikantiškos sraigės
-
Tortilijų suktinukai
-
Skrebučiai
-
Šaltiena
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
