
Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pyragėliai
-
Vištienos drebučiai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Parmezano morengai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Bulvės daniškai
-
Obuoliai su varške
-
Pomidorų mėsainis
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Pikantiškos morkytės
-
Pikantiškas sūris
-
Žuvis tešloje
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Vegetariški čeburėkai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...