![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sūrio lazdelės
-
Naminiai traskuciai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Vytintos dešros
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Olivijos omletas
-
Skrebučiai su sūriu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Marinuota skumbrė
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Silkė pataluose
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Svogūnai prie alaus
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Vištienos file užkandis
-
Skanios "Bačkutės"
-
Skani užkandėlė
-
Lašišos ir agurko užkandis
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...