
Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Bulvių košės kroketai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Varškės sūris su kmynais
-
Keptos krevetės
-
Mini picos su majonezu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Skani užkandėlė
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Olgos šventinė silkutė
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Kiaušinienė su batonu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Marinuota silkė su paprika
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Šokoladinės braškės
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...