Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vabaliukai
- Pica
- Sumuštinis "Ara"
- Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Plakta kiaušinienė kaip darželyje
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Sumuštinukai su obuoliais
- Sojos paštetas
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Kiškienos paštetas
- Aitri kepta šoninė
- Skanūs sumuštiniai
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Švilpikai
- Virtos sraigės su kevalu
- Šaltiena su vištiena
- Valgomos „Musmirės“
- Čeburekai su grybais
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...