Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Virta žąsiena
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
800 gramų | žąsis |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Seniai besmegeniai
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Skrebučiai
-
Olandiška silkė
-
Grilintas camembertas
-
SPELTOS pica
-
Keptos krevetės
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Omletas su daržovėmis
-
Mažos sūrio picos
-
Šokoladinės braškės
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
Virta žąsiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Žąsis,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...