Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Virta žąsiena
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
800 gramų | žąsis |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krekerių užkandėlė
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Suvyniotos dešrelės
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Varškės kamuolėliai
-
Lazdelės su sūriu
-
Parmezano morengai
-
Suši gaminimas
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Įdaryti agurkėliai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Sūrio ritinukai
-
Silkių vyniotiniai
-
Pomidoriukai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Vaisių vėrinukai
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
Virta žąsiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Žąsis,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...