
Virtinukai su mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | miltai |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
1 žiupsnelis | druska |
400 | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
2.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
3.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeninis laivelis
-
Ūkininko suktinukas
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiškio kepsnys
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Vištienos filė su imbieru
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Kalakutiena su medumi
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Itališka veršienos filė
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, mėsai,
400 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...