Virtinukai su mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | miltai |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
1 žiupsnelis | druska |
400 | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
2.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
3.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Sotieji zrazai
- Keptos rudmėsės svieste
- Žuvinto kepsnys
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Bulviniai blynai su sūriu
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Virtinukai su mėsa
- Kotletai su daržovių įdaru
- Žuvies ir pupelių blynai
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Picos blyneliai
- Kotletukai su moliūgu
- Sojos kepsnys su sūriu
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Šamažuvės filė
Virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, mėsai,
400 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...