Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.

Višta su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | riešutai |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkoji silkė
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Omletas "Kitaip"
-
Kepta lašiša su gervuogių padažu
-
Bulvės su sūriu
-
Šutinta stirniena
-
Kopūstų tortas
-
Guliašas su kiauliena
-
Gardžioji vištiena
-
Falafeliai
-
Makaronai su krevetėmis
-
Įdaryta veršiena
-
Keptas kalakutas
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Kukuliai
-
Iškylos dešrelės
-
Liežuvis su grybais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Žuvies kotletai su grybais
Višta su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
2 valgomieji šaukštai - Imbieras
- Kmynai
- Mėta
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...