Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Višta su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 2 valgomieji šaukštai | riešutai |
| šiek tiek | imbieras |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | mėta |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Kepsniukai su sūriu
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Vištiena "afigiena"
-
Pagerinta kiaušinienė
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Įdarytos dešrelės
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Armėniški arba mini mantai
-
Žuvies kepsneliai
-
Kepti švieži miško grybai
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Mėsos apkepas
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Įdaryti svogūnai
Višta su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
2 valgomieji šaukštai - Imbieras
- Kmynai
- Mėta
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
