Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.

Višta su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | riešutai |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Nuostabioji paelija
-
Įdarytos dešrelės
-
Vištų blauzdelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepta antiena
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta šoninė
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Kepta menkė
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Lašiša su krapų padažu
-
Žuvis tešloje
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
Višta su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
2 valgomieji šaukštai - Imbieras
- Kmynai
- Mėta
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...