Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Višta su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | riešutai |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aromatingieji varškėčiai
- Keptos vištos blauzdelės
- Triušienos šašlykas
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Įdaryta lazanija
- Kotletai pomidorų padaže
- Varškės ir manų apkepas
- Keptas įdarytas karpis
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Netikra lazanija
- Vištiena su kopūstais
- Sultingas vištienos kepsnys
- Vištiena ant druskos
- Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
- Aštri vištiena su bulvemis
- Kepta supjaustyta višta
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Makaronų apkepas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Keptas karšis
Višta su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
2 valgomieji šaukštai - Imbieras
- Kmynai
- Mėta
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.
Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...