Vištienos maltiniai su grybais
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (voliojimui) |
| 1 valgomasis šaukštas | kalendra |
| 1 valgomasis šaukštas | karis |
| 1 valgomasis šaukštas | salierai |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai (voliojimui) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suktinukai
-
Žuvis tešloje
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
„Saulytė“
-
Įdaryta cukinija
-
Avienos muštiniai
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Lašiša su padažu
-
Varškės apkepėlis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Skrebučiai pusryčiams
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiniškos šventės namuose
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Šašlykai su kivių griežinėliais
Vištienos maltiniai su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vištienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, voliojimui,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
