
Vištienos maltiniai su grybais
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (voliojimui) |
1 valgomasis šaukštas | kalendra |
1 valgomasis šaukštas | karis |
1 valgomasis šaukštas | salierai |
100 gramų | pievagrybiai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | džiūvėsėliai (voliojimui) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Kopūstų blyneliai
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Farširuota lydeka
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Naminė tortilija su priedais
-
Plovas su baklažanais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Skanioji vištytė
-
Troškinta žuvis
-
"Laukinė" cukinija
-
Vyne troškintas triušis
-
Folijoje keptas karpis
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta stinta
-
Blynai su kepenų įdaru
Vištienos maltiniai su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vištienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, voliojimui,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 valgomasis šaukštas -
Salierai,
1 valgomasis šaukštas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...