Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką 2-3 minutes, kol pageltonuos. Česnako skilteles išimkite. Sudėkite ančiuvius ir kepinkite juos apie 5 minutes, trindami juos šakute, kad jie išsileistų aliejuje. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite mėtas bei petražoles.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėkite juos į padažą. Pabarstykite kapariais ir alyvuogėmis, gerai išmaišykite ir patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!

Ypatingieji spagečiai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas (suspausti) |
90 mililitrų | alyvuogių aliejaus (pirmo spaudimo) |
3 vienetai | ančiuvių (smulkiai supjaustyti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | mėta (smulkinta) |
3 saujos | petražolės (kapotos3) |
500 gramų | spageti |
1 valgomasis šaukštas | kaparis (marinuotas) |
12 vienetų | alyvuogių (juodos, be kauliukų, smulkiai pjaustytos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių tyrė
-
Skani manų košė
-
Skani avižinė košė
-
Ruginė košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Manų košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Moliūgų košė su medumi
-
Moliūginė košė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Kvietinė košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Skani grikių košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Manų košė su moliūgu
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinės košės apkepas
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Ypatingieji spagečiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas, suspausti,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus, pirmo spaudimo,
90 mililitrų -
Ančiuviai, smulkiai supjaustyti,
3 vienetai -
Mėta, smulkinta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Petražolės, kapotos3,
3 saujos -
Spageti,
500 gramų -
Kaparis, marinuotas,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogės, juodos, be kauliukų, smulkiai pjaustytos,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite česnaką 2-3 minutes, kol pageltonuos. Česnako skilteles išimkite. Sudėkite ančiuvius ir kepinkite juos apie 5 minutes, trindami juos šakute, kad jie išsileistų aliejuje. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite mėtas bei petražoles.
Tuo tarpu išvirkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir įdėkite juos į padažą. Pabarstykite kapariais ir alyvuogėmis, gerai išmaišykite ir patiekite karštus.
Makaronų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...