Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.

Zaporožės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | mėsa (filė) |
125 gramai | majonezas |
50 gramų | garstyčios |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kepsnys
-
Šutinta kiškiena
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Avienos kebabas
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Tortilijos
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Aštrus karbonadas
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Suadytas karbonadas
-
Kiaulienos troškinys
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Virdžinijos kumpis
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Neringos kepsnys
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
Zaporožės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, filė,
500 gramų -
Majonezas,
125 gramai -
Garstyčios,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...