Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūgštynių kremas
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Rūgštynių sriuba
- Kreminė baravykų sriuba
- Kiškio kopūstų sriuba
- Kopūstų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Lapienė su mėsa
- Šaldytų grybų sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Sriuba su cukinija ir pomidorais
- Raugintų kopūstų sriubytė
- Paprasta pievagrybių sriuba
- Daržovių sriuba su grybais
- Rūgštynių šaltibarščiai
- Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
- Brokolių sriuba su pupomis
- Aštri meksikietiška sriuba
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...