
Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Šalta bulvių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Pievagrybių sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Lapienė
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Žirnių sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...