Žuvienė
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | salierai (lapai) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | petražolės |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 200 gramų | menkės (šaldyta) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Saldi sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Garšvos šaltibarščiai
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Lečo daržovienė
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Pieniška žuvienė
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Saldi slyvų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Olandiška salierų sriuba
-
Brokolių sriuba
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
