
Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Rūgšynių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Skanioji lašišos sriuba
-
Morkų sriuba
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
-
Džiovintų grybų sriuba
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Pupelių sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Mėlynių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Vengriška žuvienė
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...