
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena |
250 gramų | bulvių (virtos) |
3 vienetai | paprika |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su kukuliais
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kebabas ant iešmo
-
Tikro dzūko pietūs
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Stirnos nugarinė
-
Kepsniai su ananasais
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Triušienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Triušienos vyniotinis
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Naminis šnicelis
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Veršienos šašlykas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Virtos naminės dešrelės
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
250 gramų -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
jurgita
2009-10-03 20:09
Liuks liuks ir liuks :-D :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...