Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.

Aviena ant iešmo
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | avienos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čachochbilis
-
Kepenys su mandarinais
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Farširuota lydeka
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Nuostabioji paelija
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Suktinukai
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Kepta vištiena
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Viščiukas folijoje
-
Keptos plekšnės
-
Kepta višta su obuoliais
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Orkaitėje kepta lašiša
Aviena ant iešmo
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
0.5 kilogramo - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Andrius
2011-06-17 12:10
Megstu tokius kepsnius. Puikus patiekalas :mmm: %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...