Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
INGREDIENTAI:
115 gramų | bulvių (virtos, maltos) |
1 valgomasis šaukštas | mielės (sausos) |
175 gramai | kvietiniai miltai |
300 mililitrų | vanduo (šiltas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
6 vienetai | lašiša (rūkyta, riekelėmis) |
šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) |
šiek tiek | citrinos (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Sojų plovas
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Makaronai su lašiša
- Kibinai "Su meile"
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Balandėliai pagal Viką
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Skaniausi kibinai
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Avienos šašlykai
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Maltinukai su sūriu
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Pyragėliai su daržovėmis
- Ryžių blynai
- Įdaryti griežčiai
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos, maltos,
115 gramų -
Mielės, sausos,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Vanduo, šiltas,
300 mililitrų - Druska
- Saulėgrąžų aliejus, kepimui
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Lašiša, rūkyta, riekelėmis,
6 vienetai - Juodieji pipirai, grūsti
- Citrinos, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...