Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
INGREDIENTAI:
| 115 gramų | bulvių (virtos, maltos) |
| 1 valgomasis šaukštas | mielės (sausos) |
| 175 gramai | kvietiniai miltai |
| 300 mililitrų | vanduo (šiltas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
| 6 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 6 vienetai | lašiša (rūkyta, riekelėmis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (grūsti) |
| šiek tiek | citrinos (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Folijoje keptas karpis
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Picos blyneliai
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištos blauzdelės
-
Jautienos šašlykas
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
"Ponios cepelinai"
-
Aluje troškinta višta
-
Karpis, šutintas aluje
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kibinai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Vištienos šašlykas
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, virtos, maltos,
115 gramų -
Mielės, sausos,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Vanduo, šiltas,
300 mililitrų - Druska
- Saulėgrąžų aliejus, kepimui
-
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Lašiša, rūkyta, riekelėmis,
6 vienetai - Juodieji pipirai, grūsti
- Citrinos, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
