250 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su kumpiu
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Desertiniai lietiniai blynai
- Blyneliai su varške
- Blyneliai
- Dideli blynai
- Paliepsniai
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Blynai su kepenų įdaru
- Lavašo lietiniai
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Ruginiai blynai
- Ploni ir minkšti blynai
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Lietiniai su varške
- Saldūs blynai
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Blyneliai su įdaru
- Maroko blynai
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui:
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!