| 250 mililitrų | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Lietiniai su obuolais
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Alaus lietiniai
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Paliepsniai
-
Blynai kitaip
-
Blyneliai su mėsa
-
Lavašo lietiniai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su varške
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Blyneliai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui:
3 bananų
3 obuolių
Šokolado ( pagal skonį)
75 g sviesto
3 arbatinius šaukštus cukraus
Užpilui:
100 g kakavos
200 ml pieno
200 g cukraus
Įdaras:
Bananą ir obuolį nulupame ir supjaustome kubeliais. Ant silpnos ugnies ištirpiname šokoladą su sviestu ir sumaišome su cukrumi.Kartu su sviestu, šokoladu ir cukrumi sumaišome supjaustytus bananus ir obuolius.Šiek tiek pakaitiname.Nuimame puodą ir atvėsus padedame į šaldytuvą, kol gaminsime blynus.
Tešla:
Tešlai skirtus produktus sudėti į dubenį ir išplakti maišytuvu. Kepti per visą keptuvę ant mažos ugnies ir versti tada, kai blynas nebekibs prie keptuvės (jei įpylėte reikiamą kiekį aliejaus) ir bus apskrudęs, bet neperdegęs.
Užpilas:
Įpusėjus kepti lietinius pradėti virti užpilą. Į dubenį įpilti pieną ir laukti kol užkais, bet neužvirs. Tada sudėti kakavą ir cukrų ir visą laiką maišyti, kad nesusidarytu gumulėlių. Virti tol, kol sutirštės.
Tada ant blyno sudėti įdarą , suvynioti. Užpilti šokoladą ir papuošti. Labai tinka vaniliniai ledai.
Skanaus!
