
Lietiniai su vištienos įdaru
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 gramų | vištiena (virta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
2.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
3.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
4.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
5.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
6.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su padažu
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Blyneliai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Alaus lietiniai
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Lietiniai su vištienos įdaru
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
1 ir 1/5 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome.
Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai.
Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką supjaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais.
Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame.
Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai