
Blyneliai su varške
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 stiklinės | miltai (kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio) |
1 stiklinė | pienas |
300 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkio) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
2.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
3.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blyneliai
-
Blyneliai su varške
-
Blynai kitaip
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blyneliai su mėsa
-
Blyneliai su įdaru
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lavašo lietiniai
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Blyneliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai, kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio,
2 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Vanilinis cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...