
Blyneliai su varške
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 stiklinės | miltai (kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio) |
1 stiklinė | pienas |
300 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkio) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
2.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
3.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai su varške
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su padažu
-
Ruginiai blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Varškės blyneliai
-
Blynai kitaip
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
Blyneliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai, kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio,
2 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Vanilinis cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...