
Blyneliai su varške
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 stiklinės | miltai (kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio) |
1 stiklinė | pienas |
300 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkio) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
2.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
3.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Saldūs blynai
-
Blyneliai su įdaru
-
Varškės blyneliai
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Maroko blynai
-
Ruginiai blynai
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Blynų tortas mažiesiems
Blyneliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai, kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio,
2 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Vanilinis cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...