
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų | miltai |
350 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 pakelis | krabų lazdelės (arba krabų mėsa) |
200 gramų | sūris (mocarela (ar kitas mėgstamas)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 pundelis | krapai (kapoti) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.
2.
Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
3.
Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.
4.
Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai kitaip
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Ruginiai blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Blyneliai su mėsa
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Šokoladiniai blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Alaus lietiniai
-
Dideli blynai
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
250 mililitrų -
Pienas,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Krabų lazdelės, arba krabų mėsa,
1 pakelis -
Sūris, mocarela (ar kitas mėgstamas),
200 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 pundelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.
Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.
Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...