Lietiniai su kumpiu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | pienas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 90 gramų | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | krapai |
| 50 gramų | petražolės |
| 50 gramų | kalendra |
| 50 gramų | svogūnų laiškai (smulkiai pjaustyti) |
| 20 gramų | grietinė (30%) |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
| 100 gramų | kumpis (plonai pjaustytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišyti tešlą lietiniams. Iškepti lietinius.
2.
Smulkiai supjaustyti prieskonines žoles.
3.
Aliejuje apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, berti prieskonines žoles, dėti grietinę, druskos ir pipirų.
4.
Į lietinius dėti plonai pjaustytą kumpį, tolygiai paskirstyti apkeptų svogūnų masę ir susukti blynus. Blynų suktinukus kiek apkepti keptuvėje.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Ruginiai blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Bananų blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Dideli blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Pasninko blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Lietiniai su kumpiu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
90 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Petražolės,
50 gramų -
Kalendra,
50 gramų -
Svogūnų laiškai, smulkiai pjaustyti,
50 gramų -
Grietinė, 30%,
20 gramų - Dižono garstyčios
-
Kumpis, plonai pjaustytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišyti tešlą lietiniams. Iškepti lietinius.
Smulkiai supjaustyti prieskonines žoles.
Aliejuje apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, berti prieskonines žoles, dėti grietinę, druskos ir pipirų.
Į lietinius dėti plonai pjaustytą kumpį, tolygiai paskirstyti apkeptų svogūnų masę ir susukti blynus. Blynų suktinukus kiek apkepti keptuvėje.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
daiva
2014-01-23 17:46
nu zinokit labia labia skanuuuu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
