
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | pienas | |
šiek tiek | kiaušiniai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | aliejaus | |
Įdarui: | ||
100 | migdolai | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
2.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
3.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blyneliai
-
Blyneliai su varške
-
Blynai kitaip
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blyneliai su mėsa
-
Blyneliai su įdaru
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lavašo lietiniai
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kvietiniai miltai
- Pienas
- Kiaušiniai
- Vanduo
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Migdolai,
100 -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...