
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | pienas | |
šiek tiek | kiaušiniai | |
šiek tiek | vanduo | |
šiek tiek | cukrus | |
šiek tiek | aliejaus | |
Įdarui: | ||
100 | migdolai | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
2.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
3.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ruginiai blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Šokoladiniai blynai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Blyneliai su mėsa
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Maroko blynai
-
Lietiniai su grybais
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kvietiniai miltai
- Pienas
- Kiaušiniai
- Vanduo
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Migdolai,
100 -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...