Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | kvietiniai miltai | |
| šiek tiek | pienas | |
| šiek tiek | kiaušiniai | |
| šiek tiek | vanduo | |
| šiek tiek | cukrus | |
| šiek tiek | aliejaus | |
| Įdarui: | ||
| 100 | migdolai | |
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| šiek tiek | cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
2.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
3.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su varške
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Saldūs blynai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Varškės blyneliai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Dideli blynai
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai su obuolais
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Lietiniai su grybais
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kvietiniai miltai
- Pienas
- Kiaušiniai
- Vanduo
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Migdolai,
100 -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
