Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1.5 stiklinės | miltai |
| 0.5 stiklinės | kakava |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 žiupsnelis | cukrus |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 stiklinė | mineralinis vanduo |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 400 gramų | braškės |
| 250 gramų | varškė |
| 1 stiklinė | pienas |
| 0.5 stiklinės | sultys (persikų) |
| 1 pakelis | pudingas |
| 2 vienetai | persikai |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.
2.
Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
3.
Paliekame pastovėti 30 minučių.
4.
Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.
5.
Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.
6.
Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.
7.
Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.
8.
Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Ruginiai blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Bananų blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Dideli blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Pasninko blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Pienas,
1 stiklinė -
Mineralinis vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Braškės,
400 gramų -
Varškė,
250 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sultys, persikų,
0.5 stiklinės -
Pudingas,
1 pakelis -
Persikai,
2 vienetai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.
Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
Paliekame pastovėti 30 minučių.
Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.
Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.
Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.
Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.
Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
