Lietiniai su maskarponės sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | persikai |
| 100 gramų | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | cukrus |
| 300 mililitrų | pienas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 200 gramų | sūris (maskarponė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Ruginiai blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Bananų blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Dideli blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Pasninko blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Lietiniai su maskarponės sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Persikai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų - Cukrus
-
Pienas,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Sūris, maskarponė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Svetlana
2015-10-17 08:19
Labaj skanus blineliaj.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
