![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lietiniai su maskarponės sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | persikai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cukrus |
300 mililitrų | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | sūris (maskarponė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Alaus lietiniai
-
Dideli blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lietiniai su padažu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su kumpiu
-
Pasninko blyneliai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Lavašo lietiniai
-
Blyneliai su įdaru
-
Blyneliai su varške
Lietiniai su maskarponės sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Persikai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
100 gramų - Cukrus
-
Pienas,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Sūris, maskarponė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir miltais. Tešlą palikti maždaug 30 minučių brinkti.
Į keptuvę įpilti aliejaus ir ,apverčiant, iškepti didelius lietinius (lietiniams kepti ypač tinka "Delimano" blynų keptuvė ).
Maskarponę sumaišyti su grietinėle, susmulkintais persikais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi pagal skonį.
Mase plonai aptepti lietinius ir susukti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Svetlana
2015-10-17 08:19
Labaj skanus blineliaj.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...