Išplakite kiaušinius su pienu, druska ir cukrumi.
Įmaišykite miltus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir kepkite blynus. Pilkite 2 šaukštus tešlos ir ant tešlos sudėkite bananų griežinėlius. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Padažas: išspaustas apelsinų sultis supilkite į puodelį ir užkelkite ant ugnies. Įmaišykite cukrų ir žieveles. Kai cukrus ištirps, įmaišykite romą ir nukelkite nuo ugnies.
Blynus patiekite su padažu. :)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bananų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kvietiniai miltai |
300 mililitrų | pienas |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (padažui) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | bananai |
1 arbatinis šaukštelis | apelsinų (padažui) |
1 vienetas | apelsinų (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | romas (tamsus, padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų blynai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Alaus lietiniai
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lavašo lietiniai
-
Varškės blyneliai
-
Lietiniai su padažu
-
Lietiniai su varške
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Šokoladiniai blynai
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su silkės įdaru
Bananų blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Pienas,
300 mililitrų - Druska
-
Cukrus, padažui,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Apelsinai, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Apelsinai, padažui,
1 vienetas -
Cukrus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Romas, tamsus, padažui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su pienu, druska ir cukrumi.
Įmaišykite miltus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir kepkite blynus. Pilkite 2 šaukštus tešlos ir ant tešlos sudėkite bananų griežinėlius. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Padažas: išspaustas apelsinų sultis supilkite į puodelį ir užkelkite ant ugnies. Įmaišykite cukrų ir žieveles. Kai cukrus ištirps, įmaišykite romą ir nukelkite nuo ugnies.
Blynus patiekite su padažu. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...