
Lietiniai su silkės įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | miltai | |
2 stiklinės | pienas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | riebalai | |
Įdarui: | ||
350 gramų | silkė (file) | |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) | |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su padažu
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blyneliai
-
Lietiniai su kumpiu
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Dideli blynai
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietiniai su varške
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Maroko blynai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
Lietiniai su silkės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Silkė, file,
350 gramų -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas - Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...