Lietiniai su silkės įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | miltai | |
| 2 stiklinės | pienas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | riebalai | |
| Įdarui: | ||
| 350 gramų | silkė (file) | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virti) | |
| 1 vienetas | svogūnai (nedidelis) | |
| šiek tiek | pipirai (kvapnieji) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blyneliai su mėsa
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Alaus lietiniai
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Dideli blynai
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai su kumpiu
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Maroko blynai
Lietiniai su silkės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Silkė, file,
350 gramų -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas - Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
