![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lietiniai su silkės įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | miltai | |
2 stiklinės | pienas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | riebalai | |
Įdarui: | ||
350 gramų | silkė (file) | |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) | |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Saldūs blynai
-
Dideli blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su padažu
-
Alaus lietiniai
Lietiniai su silkės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Silkė, file,
350 gramų -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas - Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...