Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.
Lietiniai su obuolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 valgomieji šaukštai | ryžių aliejus |
500 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
3 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
2 saujos | mėlynės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su obuolais
- Lietiniai su silkės įdaru
- Blyneliai
- Blyneliai su mėsa
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Šokoladiniai lietiniai
- Blynai kitaip
- Lietiniai su padažu
- Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
- Alaus lietiniai
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Saldūs blynai
Lietiniai su obuolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
500 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėlynės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...